fredag 10. juni 2011

Solid seier for lag 3 mot Heming!

Vi stiller med et litt redusert mannskap på 13 mann. Hans August stod keeper. Kampen starter med mye Hawaiifotball, men vi klarer å ta ledelsen etter 10 minutter. En smart stikker fra Fredrik gjorde at Hasnain enkelt kunne avslutte til side for keeper. 5 minutter senere er det Aleks Flaten som blir spillt igjennom av Hasnain (fra kanten) og setter ballen i mål. 10 minutter senere klarer Heming på merkelig vis å score to ganger, meget ufortjent. Et spillemål og et på straffe (hardt i krysset!). Vi svarer med en gang og slår en lang ball som spretter over keeperen og i mål på en heading fra August. 3-2. Nå var det ingen tvil om hvem som skulle vinne. Dommeren la til 10 minutter og Heming blir straffet for dette. Mikkel slår et innlegg til Hasnain som setter inn 4-2.

I andre omgang overkjører vi Heming totalt. Vi øker ledelsen til 5-2 ved Aleks som får ballen servert i beina av Heming sin keeper. Aleks setter også punktum etter 60 min med en siste scoring ved godt forarbeid av Hasnain.

Veldig god innsats av samtlige. BB=Aleks Flaten med Hasnain hakk i hel.

Laget(4-3-3): Hans August, Julius, Erik, Eirik, Gaute - Lars - Christian, Fredrik RB - August, Aleks, Hasnain. Benken: Mikkel S (inn for August 35. min ut i første omgang) og Lars Andreas (inn for gaute, samme tid)