torsdag 9. juni 2011

Deilig seier mot Holmen!

Å være utviklingsfokusert er det viktigste i Ullern. Resultatet kommer i andre rekke, hovedprioriteten er at spillere og lag hele tiden utvikler nye og bedre ferdigheter. Allikevel er det moro å vinne fotballkamper og i dag var det ekstra deilig.

Kampbildet var stort sett hele kampen at Ullern førte spillet, spilte ball og prøvde å bryte ned forsvaret til motstanderen. Holmen lå bakpå og forsvarte seg og vi slet spesielt i første omgang med å skape mange store sjanser. Lucas hadde et godt skudd i stolpen og ved et par anledninger var det småfarlig, men det totale gjennombrudd lot vente på seg.

Det gode spillet fra første omgang fortsatte i andre omgang. Scoringen lå i lufta, men plutselig det en kritisk feilpasning i forsvaret. En Holmenspiller kom alene gjennom og scoret et ufortjent ledermål.

Heldigvis slo vi raskt tilbake. Keeperen til Holmen plukket opp en litt lang gjennombruddspasning. Ballen ble lagt ned igjen på bakken for å dra ut tida, og når Henrik og Gunne satte press på keeperen plukket han ballen opp igjen. Dette er ikke lov og Ullern fikk et korrekt idømt indirekte frispark på 5-meteren. Den sjansen tok Joachim godt vare på da han klinka ballen i mål.

Før jubelen hadde lagt seg var Gunne alene gjennom og fra skrått hold satte han ballen under keeper til 2-1. Vi fortsatte å kjøre på og etter et fantastisk flott angrep la Henrik på til 3-1, før Henrik igjen puttet på til 4-1 som ble sluttresultatet. Seieren var i boks.

Dette var en god kamp. Vi gjennomfører det vi snakker om før kampen. Duellstyrken var bra, mange gode gjennvinninger og gode returløp kan nevnes på det defensive. Offensivt fikk vi vridd ballen en god del, gode bevegelser både bak og foran ballfører og mange fine kombinasjoner. Kanskje det mest positive var at vi gjennomførte hele kampen på en god måte, det var ingen perioder der vi var ute av det.

Alle fortjener mye skryt for denne kampen, men Eyvind var solid og god hele kampen og får et ekstra pluss.