fredag 24. juni 2011

Nytt unødvendig stortap for lag 2

Vi har blitt vant med at lag 2 spiller og spiller, får noen mål i tryne for så å klappe sammen. Mot Hauger var det ikke noe annerledes. I første omgang er det veldig mye bra, spesialt i oppspillsfasen. Mange gode spillvendinger med tempo i ballen, gode bevegelser sentralt og dermed får vi etablert oss høyt i banen. På siste 3del mangler det litt i presisjon og trøkk for å få ballen i mål. Dette er en omgang vi kan være fornøyde med gutter.

I andre omgang starter det også ok, men når Torbjørn må ut så mister vi intensiteten i midtbaneleddet. De som kommer inn i den rollen gjør det aller meste for treigt og vi ender opp med et hav av balltap som fører til kontringer fra Hauger sin side. De får 2,3 og 4 da er det natten. Ut kampen er ikke bra, kun et fåtall av oss holder det nivået vi skal kunne forvente og for mange jogger ut kampen. Det ender med hele 0-6.

Vi tar med oss 1.omgangen og gir ekstra skryt til Lucas som holder oppe den gløden, kvaliteten og entusiasmen som vi forventer av de som ønsker å kjempe om en plass på lag 1.

Rudi

Ingen kommentarer: