tirsdag 21. juni 2011

Enkel seier for Ullern G96-3 mot Høvik 2 (1-4)

Vi åpner med mye posession og noen halv-sjanser, men skjønner etterhvert svakhetene til Høvik. Etter 25 min. spiller Julian en nydelig bakromspasning til Aleksander som lett løper fra forsvaret og setter enkelt inn 1-0. Vi faller litt nedpå etter målet og for første og siste gang slapp vi Høvik litt inn i kampen. De får en kontring som det ser ut til at vi enkelt skal få klarert, men spissen til Høvik får fintet seg igjennom forsvaret vårt og satt inn utligningen til 1-1. Etter det skjerper vi oss og Aleksander finter seg igjennom etter assist fra Hans August, og gir oss ledelsen etter 30 min. I andreomgang er det ingen tvil om hvem som skal ta de siste 3 poengene før sommerferien. Aleksander spiller Julian igjennom alene med keepern og han gjør ingen feil – 3-1. I det siste spilleminuttet pynter Aleksander på resultat med sin 3. for dagen, etter nydelig lagspill og Høvik kan bare stå og måpe på sidelinjen.

BB: Axel – Han har full kontroll i forsvaret, tar igjen de få gjennombruddsforsøkene til Høvik med farten sin og er også farlig offensivt hvor han tar med seg ballen frem i banen flere ganger.

Veldig fornøyd med innsatsen i dag, gutta! Og deilig med seier før ferien. Det blir ingen trening torsdag, så god sommer!

- Martinus og Fredrik -

PS: Det er mulig jeg, Rudi, legger inn et par økter neste uke for dere. Men da vil jeg ha påmelding her på bloggen til de. Er vi under 10 så blir det ikke økt. Så følg med.

Ingen kommentarer: