mandag 11. mai 2009

3 tap for Ullern 96

Med mange ute med skader og enda flere borte av andre grunner, så var det tre tynne tropper som skulle spille seriekamp i dag. Her er en liten oppsummering av våre tre kamper i dag.

1.laget med tap for Heming
En kamp med veldig mange store sjanser, der Heming er dyktigst forran mål og vinner 4-1. Vi starter kampen godt og fører spillet de første 20.minuttene, skaper flere gode sjanser og presser Heming bakover på banen. De neste 23.min (jepp, omgangen varte nesten i 45.min) tar Heming over og viser seg som et godt lag som prøver å spille fotball på den humpete grusbanen. Stillingen til pause er 1-1.

I 2.omg er eg veldig fornøgd med vårt oppbyggende og offensive spill. Vi er konstruktive, mer bevegelige og skaper gode vinkler for hverandre. Et utall ganger er våre kanter gjennom, men dette var dagen da ballen ikke ville i mål. Det som er gledelig er at vi kommer til disse sjansene, da vet vi hva vi må trene på for å sette de neste gang. Vårt mål ble puttet av Theo som var påpasselig frempå etter keepers retur fra Gunne sitt skudd. Når en presser på for mål så blir det motstanderen rom å kontre i, Heming var dyktige der og utnyttet sine overganger godt. Ekstra pluss til Andreas og Lucas i dag.

God 2. omgang!

Helset viste seg som et sterkt lag, og vant alt i alt en fortjent seier over Ullern 2. Første omgang var ikke bra, Helset dominerte spillet i stor grad og hadde store sjanser. I en periode var også Ullern med i kampen og vi fikk et mål signert Aleksander Flaaten.

Ullernguttene kom ut som et nytt lag i 2. omgang og tok over styringen av kampen. Ballen traff oftere en hvit spiller enn tilfelle var i 1. omg og bevegelsene satt ganske bra. Vi spilte Helset lave, men desverre stokket det seg litt foran mål, slik at målene uteble. Helset var stadig farlig på kontringer og deres raske spiss skapte litt trøbbel bak der, men han fikk vesentlig mindre å jobbe med i andre.

Husk gutter, det er prestasjonen som er viktig, resultatet skal komme som en følge av prestasjonen. Denne andreomgangen var god og det tar vi med oss. Klarer vi å vri spillet i større grad, samtidig som vi må bli råere foran mål, kommer garantert også resultatene.
En takk til Magnus og Anders som sto hver sin omgang i mål og gjorde sitt beste, og et ekstra pluss til Aleks F og Lukas som viste gode takter etter et langt skadeavbrekk.

3.laget tapte noe ufortjent for Asker
Med forsterkninger fra 97 og 98 klarte vi å stille 10 mann til start mot Asker på Føyka grus. Felix ble hentet inn som forsterkning og fra halveis i 1. omgang var vi 11 mann på banen. Ullern startet bra og dominerte banespillet i begynnelsen av 1. omgang helt til Asker fikk et enkelt mål på grunn av misforståelse mellom midtstopper og keeper. Etter dette gikk luften litt ut av Ullern og Asker fikk satt inn ytterligere to lange og høye langskudd som vår keeper var sjanseløs på. Husk raskt press på ballfører i farlig sone, gutter slik at motstanderen ikke fåranledning til å prikke inn langskudd fra rett utenfor 16-meteren. 2. omgang startet som den første og vi klarte å holde presset gjennomn hele omgangen. Vi hadde flere muligheter til å redusere Askers ledelse, men Askers svært gode keeper gjorde at ballen ikke fant veien helt inn til nettmaskene. Mye positivt å ta med seg til neste kamp, gutter.